Ayla's Bully van 't Goln Hammerk

Geb. 28 april 1995 - Overl. 27 oktober 2009

Onze reu was een kind van het eerste nest van Ayla, zijn naam was Ayla's Bully van 't Goln Hammerk. Hij was in het bezit van de volgende diploma's: U.V. (20 km naast de fiets rennen), Agility Brevet, het F.H.N. G&G1 diploma, V.Z.H. (Verkeers Zekere Hond), Apporteersport diploma A en hij heeft in de hoogste klasse (C-Klasse) van de F.H.N. behendigheids competitie gelopen. Ook was Bully een fanatieke flyballer. Bully was een heel sociale hond, met een prettig karakter. Hij werd getraind en geknuffeld door Meta Meulenbelt.

Bully was een uitmuntende werkhond en mijn grote vriend. Omdat we een hondenschool hebben, ben ik met zijn training begonnen toen hij 3 1/2 maand oud was. We hielden beiden het meest van behendigheid, dus in deze sport zijn we het meest gespecialiseerd. Uiteindelijk is Bully met pensioen gegaan voor wat betreft de actieve hondensporten.

Meta is met hem op latere leeftijd nog gestart in de nieuwe sport Rally-O, en daarin heeft Bully ook z'n sporen verdiend door zowel de Novice als de Advanced titel te behalen. Hij bleef het leuk vinden om samen te werken, tot op hoge leeftijd!

Stamboom Bully